Qui som

 

Benvingut a Funciona & Contacta! Una iniciativa privada al servei del funcionariat i dels treballadors/es públics de totes les administracions de Catalunya.       

 

 Funciona & Contacta neix a Barcelona, però la planificació de futur és la creació de plataformes similars a la resta de comunitats autònomes.

 

Som un equip jove, dinàmic i amb passió. El nostre objectiu és oferir serveis vivencials, únics i excepcionals, cobrint així les necessitats dels nostres clients de la manera més efectiva per tal que l’èxit estigui assegurat.

 

Funciona & Contacta està formada per un equip de professionals amb experiència en l’àmbit del funcionariat i compta amb especialistes en Comunicació, Màrketing i Organització d’Esdeveniments.

 

Esperem que disfrutis de l’experiència que ofereix el nostre web i puguem establir llaços d’unió entre les persones a les que es dirigeix aquest projecte.


 Maribel-r

Isabel Salvador. Gerent de Funciona & Contacta.

Contacte: Direcció@funcionaicontacta.cat 

       

Manel Dor. Ideòleg de Funciona & Contacta.

Contacte: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

I si vols una atenció més personalitzada amb alguns dels nostres professionals, és ben senzill...

 

Laura Luna. Responsable de Comunicació.

Contacte: comunicació@funcionaicontacta.cat

 

Sandra Genuos. Responsable comercial.

Contacte: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

O bé a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.  o al telèfon de contacte 620996955.